Здравна осигуровка в Германия

Здравето е онова, най-важно условие, за да бъде човек успешен, да има добра работа, добра кариера, да създаде добро семейство!
Дали ще си направите частна здравна застраховка или като наето от работодател лице със задължителна здравна застраховка, желаете допълнително да се осигурявате за здраве или по някаква причина  ще живеете в чужбина и желаете да се подсигурите с лична  застраховка, която ще ви осигури допълнителна защита, в случай че се наложи- тогава нашите  тарифи,ще ви помогнат да направите правилния избор.
Кой не би искал да получи специално внимание и да се възползва от по-специални грижи
 по време на своето лечение? Защо не и от най-добрите специалисти?!
Застраховката може покрие всички специални ползи, включително и специални процедури.
Такава застраховка ви гарантира възстановяване на 90% от всички разходи за стоматологично лечение - профилактика, лечение и т.н. Тази застраховка ви гарантира настаняване в единична стая в болницата и лечение от водещите в съответната област (на вашето заболяване) специалисти.
Други предимства на частната здравна осигуровка е, че поема всички разходи и средства за закупуване на лекарства,бинтове и превързочни материали.Дори за масажите, като лечебно или възстановявщо средства, ако те са назначени от вашия  лекар, вие няма да похарчите нито лев, защото разходите се покриват от здравната ви застраховка.
Частната здравна осигуровка поема много повече разходи по вашето здраве,отколкото можете да си представите.



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen